Kwiekroute met HealthTime! Loopt u ook mee?
kwiekroute haarlem oost healthtime sport sportschool

Kwiekroute Haarlem-Oost

Steeds meer wordt duidelijk dat bewegen van vitaal belang is. Voor jong en oud is dit parcour een laagdrempelige manier om fit te zijn en te blijven. Hoe fitter we blijven hoe gunstiger dat is voor het welzijn. Maar ook de zorgkosten zullen minder snel stijgen.

KWIEK is een beweegroute die gebruik maakt van straatmeubilair in je buurt. Volg de stoeptegels op de route en train je balans, kracht, uithoudingsvermogen. Leuk om te doen en goed voor je lijf. Op donderdag 7 oktober loopt HealthTime de Kwiekroute door Haarlem-Oost. Tijdens de wandeling maakt u gebruik van het straatmeubilair om onder begeleiding van een HealthTime trainer oefeningen te doen. De loop is van 10.00u tot 11.00u.

Heeft u interesse in een gezellige wandeling vol uitdagingen? Geef u dan nu op via mark@healthtime.nl. Wij zorgen ervoor dat u ruim op tijd alle informatie omtrent de Kwiekroute krijgt.

Bekijk onze nieuwsbrief, schrijf u in en ontvang alles in uw mail! 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief… of kijk in ons “nieuwsbrief archief”

Een stap vooruit! 

Vanaf 25 september verdwijnt landelijk de 1.5m regel. Voor velen, inclusief ons, een zeer spannende stap vooruit. Deze nieuwe maatregel heeft uiteraard ook invloed op ons trainingscentrum en onze fysiotherapiepraktijk. Het doel blijft om zowel voor onze sporters, onze patiënten en onze collega’s een prettige en veilige omgeving te creëren.

Net als de overheid kiezen wij ervoor, i.v.m. bovengenoemde redenen, om HealthTime en FysioExpert gefaseerd te openen. Hieronder treft u een overzicht van deze gefaseerde openstelling. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent COVID in de gaten en houden wij een slag om de arm om bepaalde versoepelingen eventueel uit te stellen.