Over HealthTime

HealthTime, het leukste en meest veelzijdige sport- en beweegcentrum van Haarlem!

Gezellig in groepsverband trainen, doelgericht sporten op basis van een individueel trainingsprogramma, uzelf klaarstomen voor het nieuwe sportseizoen of u even lekker uitleven na een dag hard werken, bij HealthTime kan het allemaal. Aan de hand van een HealthCheck, een individuele fittest en uw persoonlijke trainingsdoelen stelt de fitnessinstructeur een leuk en gevarieerd trainingsprogramma voor u op. Ook kunt u deelnemen aan een uitgebreid aanbod groepstrainingen, van Pilates tot Boks-Fit en nog veel meer

De trainers:

Ewout

Mark

Simon

Wesley

Indy

Manja

Badreia

Mika

Maël

De leden-
administratie:

astrid ledenadministratie healthtime haarlem leden adeministratie

Astrid

Volg ons nu op social media

of

schrijf u in op onze maandelijkse nieuwsbrief!

Inschrijven nieuwsbrief

* indicates required

View previous campaigns.

Fysio inloopspreekuur

Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het fysio inloopspreekuur. De fysiotherapeut is wekelijks beschikbaar om de leden te voorzien van een goed advies als er een kleine blessure aanwezig is. Reserveer uw plekje bij een van de trainers of kom langs bij de balie van FysioExpert.

Woensdag

17:10 – 18:00

Diëtiste inloopspreekuur

Traint u fanatiek maar weet u niet zeker of uw voedingspatroon hierbij past? Of heeft u een vraag over voeding? Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het inloopspreekuur van de diëtiste van FocusVoeding.

Schrijf in via ons ledenportaal of via de app op uw mobile device.

3e vrijdag van de maand

11:00 – 12:00