Fitness

Sport u graag in een ruime fitnesszaal?

En wilt u onder supervisie van goed opgeleide trainers sporten?

HealthTime staat voor kwaliteit in bewegen. Met een fundament uit de fysiotherapie zijn wij altijd bezig om onze leden zo goed en zo netjes mogelijk te laten trainen.

Met het fitness abonnement kunt u onbeperkt sporten

Wilt u naast het vrij fitness ook meedoen met groepslessen? Neem dan een combi-abonnement en ervaar de vrijheid van het vrije fitness en de motiverende groepslessen!

Bekijk al onze abonnementen

2 jaar

35,20

per maand

1 jaar

€39,70

per maand

6 maanden

€42,-

per maand

1 maand

€46,50

per maand

healthtime routing persoonlijk maatwerk schema doelen sporten trainen

Het sporten doet u aan de hand van een persoonlijk trainingsschema. Eén van onze trainers zal aan de hand van uw wensen, eventuele lichamelijke klachten en de Fittest (samen de HealthCheck) het trainingsschema opstellen.

  1. Tijdens de intake worden de persoonlijke wensen en doelen besproken. Ook  doen we een fittest waarin verschillende metingen gedaan worden en zal de huidige conditie bepaald worden;
  2. Aan de hand van de persoonlijke doelen en de fittest maken de trainers een persoonlijk trainingsschema voor u;
  3. Het moment is daar: u gaat sporten! Dit doet u natuurlijk niet alleen, de trainers zullen de oefeningen van uw schema duidelijk uitleggen;
  4. Om effectief te blijven trainen worden uw doelen regelmatig geëvalueerd;
  5. Na de evaluatie kan het schema eventueel aangepast worden. Is het schema oke? Dan sport u lekker door!
  6. Misschien helpen de motiverende groepslessen u wel om je doelen sneller te bereiken;
  7. Zijn uw doelen bereikt? Dan zijn er altijd nog nieuwe doelen om te behalen!

Fysio inloopspreekuur

Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het fysio inloopspreekuur. De fysiotherapeut is wekelijks beschikbaar om iedereen te voorzien van een goed advies als er een kleine blessure aanwezig is. Reserveer uw plekje bij een van de trainers of kom langs bij de balie van FysioExpert.

Woensdag

17:10 - 18:00

Diëtiste inloopspreekuur

Traint u fanatiek maar weet u niet zeker of uw voedingspatroon hierbij past? Of heeft u een vraag over voeding? Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het inloopspreekuur van de diëtiste van FocusVoeding.

Schrijf in via ons ledenportaal of via de app op uw mobile device.

3e vrijdag van de maand

11:00 - 12:00

Wat onze klanten zeggen

Dit is een superfijne sportschool die direct gelinkt is aan FysioExpert. Veel van de sporters die je ontmoet zijn doorgestroomd na afronding van een Fysiobehandeling.
De sfeer is echt geweldig mede door het enthousiasme van de begeleiders!!
Er staan bijzonder fraaie trainingsapparaten die na elk gebruik door de gebruiker gereinigd worden i.v.m. de hygiëne. Je wordt goed begeleid en gecoacht zodat je het maximale uit je training kunt halen en na afloop genieten van een heerlijk (gratis kopje koffie of thee)
Dit is met stip de beste sportschool die ik ooit hebt bezocht! Echt een aanrader!!

Het personeel heeft een scherp, corrigerend oog. De trainers hebben mij geleerd om zelfstandig te trainen. Op het moment dat ik toch weer in een oud patroon verval, en dus verkeerd beweeg, zijn ze er als de kippen bij!

review healthtime tevreden sporter klant man pulley seated row

Henk

Yes we mogen weer. 19 mei. Dus snel weer aanmelden... fijne begeleiding van de medewerkers.
Letten goed op je houding etc ..
Prima sfeer en goede uitrusting.... Top sportschool

De sfeer bij HealthTime is ontzettend fijn! Ik train samen met fanatieke leeftijdsgenoten en de trainers zorgen ervoor dat ik steeds veilig en doelgericht blijf sporten.

review healthtime tevreden sporter klant leg extension vrouw

Ineke

Vakkundige, motiverende en gepaste begeleiding door enthousiaste en zeer aardige medewerkers!

review healthtime tevreden sporter klant man squat
Goed sporten, voor een redelijke prijs. Ligt aan de bovenkant van de fitness markt. Persoonlijke begeleiding is aanwezig en kan op verzoek worden gebruikt.

Het eerste wat mij opviel was dat de trainers jou bij naam kennen. Persoonlijke benadering staat ook bovenaan de pluspunten! Ook luisteren de trainers goed naar jouw doelen en hebben ze kennis van de mogelijkheden bij eventuele beperkingen m.b.t. bewegen.