https://www.youtube.com/watch?v=_wexUU6DSpM

Bedrijfsfitness

HealthTime heeft als doel om iedereen die wil trainen, te laten trainen

Daarom hebben wij meerdere partnerships om dit doel te bereiken. Zie onderstaande partners om de inhoud van de samenwerking in te zien en kom in beweging!

Bedrijfsfitness Nederland

HealthTime heeft een samenwerking met Bedrijfsfitness Nederland. Ga naar de website: “Sportenmetkorting.nl” om te kijken of uw werkgever aangesloten is bij deze organisatie.

Meld u aan via de website van Bedrijfsfitness Nederland en zij zullen ons uw contactgegevens doorsturen.

HealthTime neemt vervolgens contact met u op om de HealthCheck en eerste training af te spreken.

Spaarne Gasthuis

Bent u werkzaam bij het Spaarne Gasthuis en heeft u behoefte om voor, tijdens of na het werk even lekker te trainen? Dat kan bij HealthTime op de eerste verdieping van het Boerhaave gebouw.

Voor 12 maanden onbeperkt trainen betaalt u 26,- per maand (Normaal €35,- per maand). Wilt u naast onbeperkt vrije fitness ook groepslessen volgen, dan betaald u voor 12 maanden € 31,- per maand (Normaal €40,-)
Daarnaast betaald u geen verdere inschrijfkosten.

SAHZ

Bent u werkzaam bij het SAHZ en heeft u behoefte om voor, tijdens of na het werk even lekker te trainen? Dat kan bij HealthTime op de eerste verdieping van het Boerhaavegebouw.

Het enige wat gedaan moet worden is het tekenen van het inschrijfformulier en wij regelen samen met afdeling personeelszaken de rest.​

Bel naar 023-5406771 of stuur een e-mail naar ewout@healthtime.nl en maak een afspraak.

SportSupport

SportSupport is al 20 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kennemerland in de meest brede zin van het woord.

Voor wie is deze samenwerking bedoeld?

  • Minima tussen 18 en 50 jaar
  • In het bezit van een Haarlem pas
  • 18+

Bent u in bezit van de zogeheten Haarlem Pas, dan kunt u 4 proeflessen volgen voor €10,-. Daarnaast kunt u met de Haarlem Pas gebruikmaken van €150,- korting op een fitnessabonnement van minimaal 6 maanden.

De aanmelding voor deze proeflessen of abonnementsvormen gaan via de website van SportSupport.