Groepslessen

Vanaf 3 april gaan de groepslessen OOK weer OUTDOOR

Inschrijven voor groepslessen kan via onderstaande button. Niet ingeschreven en de les vol? Dan kunt u helaas niet deelnemen!

Inschrijven voor de groepslessen

FysioFitness:

Daarnaast kunt u onder begeleiding van de instructeurs van HealthTime wekelijks met een kleine groep een circuittraining volgen. Hiervoor zijn speciale abonnementen beschikbaar. Deze FysioFitness trainingen zijn een perfecte manier voor (ex-) patiënten van FysioExpert en voor geïnteresseerde sporters van HealthTime om onder begeleiding en met plezier verder te werken aan je conditie of herstel na een blessure of revalidatie.

Essentrics

Essentrics is de nieuwe fitnesstrend die je moet proberen. Een actieve manier van stretchen dat de bewegingen van Tai Chi, fysiotherapie en ballet combineert. Niet alleen om je flexibiliteit te verbeteren maar ook om mobiel te blijven en waar mogelijk de beweeglijkheid te vergroten.
Een hele mooie toevoeging op ons groepslesrooster.

Functional Performance

Dit is een low- / medium-impact training.

Deze les geeft Mark al sinds jaar en dag. Een functionele training waarbij uithoudingsvermogen, kracht en lenigheid aan bod komen. Voor elk niveau is er wel een variant waardoor iedereen mee kan doen met deze leuke les!

NeuroBoksen:

Ben je het patiënt zijn zat en wil je veilig sporten en boksen onder begeleiding van fysiotherapeuten en bokstrainers?Kom dan bij ons sporten en non-contact boksen! De training bestaat uit combinatie therapie van kracht, lenigheid, dubbeltaken en natuurlijk boks les en training.

Verschillende studies hebben aangetoond dat boksen de plasticiteit van het brein verbeterd, neurologische symptomen verminderd en zelf fysieke achteruitgang kan vertragen!

Voor wie: mensen met een neurologische aandoening zoals, M. Parkinson, Multiple Sclerose en CVA.

meer informatie? klik hier! 

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van het NeuroBoksen.

HIIT

Dit is een high-impact training.

Op hoge intensiteit trainen op geleide van uw hartslag? Dan is HIIT (High Intensity Interval Training) misschien iets voor u? Onder leiding van een ervaren trainer, met hartslagbanden om, gaat u de uitdaging aan. De trainer heeft continue zicht op de hartslagen van alle sporters in de groep, zo motiveert de trainer degene die met de hartslag iets over hebben NET iets meer.

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van onze HIIT-lessen.

BoksFIT

Dit is een medium / high-impact training.

Deze les geeft Simon sinds jaar en dag. Samen met een buddy werkt iedereen de oefeningen af. Dit kunnen boks-techniek oefeningen zijn in combi met conditie oefeningen of het zogenoemde “sparren”. Tijdens de les zal een wisselend aantal oefeningen gedaan worden, goed voor de toekomstige lessen!

Circuit training

Dit is een medium-impact training.

De trainer zorgt wekelijks voor een gevarieerde training. Van circuit type-achtige training tot individuele groepstype training.

Denk hierbij aan de bekende squats, lunges, planken etc. Maar ook oefeningen met losse gewichtjes komen vaak voor. Tussentijds worden de handen met desinfectiemiddel schoongemaakt alvorens er met de volgende ronde gestart wordt. Omdat iedereen zijn eigen oefening doet, kunt u heel goed de intensiteit aanpassen naar elk gewenst niveau met behulp van de trainer natuurlijk.

Relax&Breathe:

Tijdens Relax&Breathe helpt de trainer u om weer een natuurlijke en ontspannen ademhaling tot stand te brengen. Tijdens de les doet u ademhalingsoefeningen die hierbij kunnen helpen. De combinatie van verschillende oefeningen zullen ervoor zorgen dat u weer beter functioneert in het dagelijks leven. Daarnaast leert u de handvatten om op een goede manier om te gaan met stressmomenten.

Wanneer zou u zeker een keer Relax&Breathe moeten proberen?

⁃ bij diverse spanningsgerelateerde problemen zoals hoofdpijn, slaapgebrek en een burn-out;
⁃ bij angst, depressie, fobieën & traumaverwerking;
⁃ bij fysieke klachten;
⁃ bij hart- en longaandoeningen.

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van de Relax&Breathe les.

Met het groepslessen abonnement kunt u onbeperkt mee doen aan de HealthTime groepslessen

Wilt u naast de groepslessen ook fitnessen? Neem dan een combi-abonnement en ervaar de vrijheid van het vrije fitness en de motiverende groepslessen!

Bekijk al onze abonnementen

2 jaar

€35,20

per maand

1 jaar

€39,70

per maand

6 maanden

€42,-

per maand

1 maand

€46,50

per maand

Fysio inloopspreekuur

Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het fysio inloopspreekuur. De fysiotherapeut is wekelijks beschikbaar om iedereen te voorzien van een goed advies als er een kleine blessure aanwezig is. Reserveer uw plekje bij een van de trainers of kom langs bij de balie van FysioExpert.

Woensdag

17:10 – 18:00

Diëtiste inloopspreekuur

Traint u fanatiek maar weet u niet zeker of uw voedingspatroon hierbij past? Of heeft u een vraag over voeding? Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het inloopspreekuur van de diëtiste van FocusVoeding.

Schrijf in via ons ledenportaal of via de app op uw mobile device.

3e vrijdag van de maand

11:00 – 12:00

Wat onze klanten zeggen

Dit is een superfijne sportschool die direct gelinkt is aan FysioExpert. Veel van de sporters die je ontmoet zijn doorgestroomd na afronding van een Fysiobehandeling.
De sfeer is echt geweldig mede door het enthousiasme van de begeleiders!!
Er staan bijzonder fraaie trainingsapparaten die na elk gebruik door de gebruiker gereinigd worden i.v.m. de hygiëne. Je wordt goed begeleid en gecoacht zodat je het maximale uit je training kunt halen en na afloop genieten van een heerlijk (gratis kopje koffie of thee)
Dit is met stip de beste sportschool die ik ooit hebt bezocht! Echt een aanrader!!

Het personeel heeft een scherp, corrigerend oog. De trainers hebben mij geleerd om zelfstandig te trainen. Op het moment dat ik toch weer in een oud patroon verval, en dus verkeerd beweeg, zijn ze er als de kippen bij!

review healthtime tevreden sporter klant man pulley seated row

Henk

Yes we mogen weer. 19 mei. Dus snel weer aanmelden... fijne begeleiding van de medewerkers.
Letten goed op je houding etc ..
Prima sfeer en goede uitrusting.... Top sportschool

De sfeer bij HealthTime is ontzettend fijn! Ik train samen met fanatieke leeftijdsgenoten en de trainers zorgen ervoor dat ik steeds veilig en doelgericht blijf sporten.

review healthtime tevreden sporter klant leg extension vrouw

Ineke

Vakkundige, motiverende en gepaste begeleiding door enthousiaste en zeer aardige medewerkers!

review healthtime tevreden sporter klant man squat
Goed sporten, voor een redelijke prijs. Ligt aan de bovenkant van de fitness markt. Persoonlijke begeleiding is aanwezig en kan op verzoek worden gebruikt.

Het eerste wat mij opviel was dat de trainers jou bij naam kennen. Persoonlijke benadering staat ook bovenaan de pluspunten! Ook luisteren de trainers goed naar jouw doelen en hebben ze kennis van de mogelijkheden bij eventuele beperkingen m.b.t. bewegen.