Groepslessen

Adres OUTDOOR trainingen:

Henk van Turnhoutpad 1
2034 JL Haarlem

#LetsgoOUTDOOR

FysioFitness:

Daarnaast kunt u onder begeleiding van de instructeurs van HealthTime wekelijks met een kleine groep een circuittraining volgen. Hiervoor zijn speciale abonnementen beschikbaar. Deze FysioFitness trainingen zijn een perfecte manier voor (ex-) patiënten van FysioExpert en voor geïnteresseerde sporters van HealthTime om onder begeleiding en met plezier verder te werken aan je conditie of herstel na een blessure of revalidatie.

NeuroBoksen:

“ Neuro boksen” is een nieuwe trainingsvorm voor mensen met neurologische aandoeningen zoals M. Parkinson, MS en CVA.
Verschillende studies tonen aan dat boksen de plasticiteit van het brein verbeterd, neurologische symptomen verminderd en de fysieke achteruitgang kan vertragen.

De boks training duurt 1 uur, waarbij eerst uiteraard een goede warming-up gedaan wordt. De training bestaat uit een combinatie van kracht, conditie, balans, lenigheid, dubbeltaken en natuurlijk bokstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut (gespecialiseerd in neurologie) en bokstrainer!  Naast het boksen wordt er ook aandacht besteed aan de traptechniek. In verband met de veiligheid wordt eerst een intake gedaan. De intake is met een gespecialiseerde fysiotherapeut van FysioExpert.

Neem vrijblijvend contact met ons.
Bewegen moet leuk zijn!

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van het NeuroBoksen.

HIIT

Op hoge intensiteit trainen op geleide van uw hartslag? Dan is HIIT (High Intensity Interval Training) misschien iets voor u? Onder leiding van een ervaren trainer, met hartslagbanden om, gaat u de uitdaging aan. De trainer heeft continue zicht op de hartslagen van alle sporters in de groep, zo motiveert de trainer degene die met de hartslag iets over hebben NET iets meer.

  • dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur
  • donderdag van 19.30 tot 20.30 uur

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van onze HIIT-lessen.

BoksFIT

Dit is een medium / high-impact training.

Deze les geeft Simon sinds jaar en dag. Samen met een buddy werkt iedereen de oefeningen af. Dit kunnen boks-techniek oefeningen zijn in combi met conditie oefeningen of het zogenoemde “sparren”. Tijdens de les zal een wisselend aantal oefeningen gedaan worden, goed voor de toekomstige lessen!

Circuit training

Dit is een medium-impact training.

De trainer zorgt wekelijks voor een gevarieerde training. Van circuit type-achtige training tot individuele groepstype training.

Denk hierbij aan de bekende squats, lunges, planken etc. Maar ook oefeningen met losse gewichtjes komen vaak voor. Tussentijds worden de handen met desinfectiemiddel schoongemaakt alvorens er met de volgende ronde gestart wordt. Omdat iedereen zijn eigen oefening doet, kunt u heel goed de intensiteit aanpassen naar elk gewenst niveau met behulp van de trainer natuurlijk.

Relax&Breathe:

Tijdens Relax&Breathe helpt de trainer u om weer een natuurlijke en ontspannen ademhaling tot stand te brengen. Tijdens de les doet u ademhalingsoefeningen die hierbij kunnen helpen. De combinatie van verschillende oefeningen zullen ervoor zorgen dat u weer beter functioneert in het dagelijks leven. Daarnaast leert u de handvatten om op een goede manier om te gaan met stressmomenten.

Wanneer zou u zeker een keer Relax&Breathe moeten proberen?

⁃ diverse spanningsgerelateerde klachten als hoofdpijn, slaapgebrek en een burn-out;
⁃ mentale klachten als angst, depressie, fobieën & traumaverwerking;
⁃ fysieke klachten;
⁃ klachten bij hart- en longaandoeningen.

Zie ons groepslessenrooster voor de exacte tijden van de Relax&Breathe les.

Met het groepslessen abonnement kunt u onbeperkt mee doen aan de HealthTime groepslessen

Wilt u naast de groepslessen ook fitnessen? Neem dan een combi-abonnement en ervaar de vrijheid van het vrije fitness en de motiverende groepslessen!

Bekijk al onze abonnementen

2 jaar

€31,-

per maand

1 jaar

€35,-

per maand

6 maanden

€37,-

per maand

1 maand

€41,-

per maand

Fysio inloopspreekuur

Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het fysio inloopspreekuur. De fysiotherapeut is wekelijks beschikbaar om iedereen te voorzien van een goed advies als er een kleine blessure aanwezig is. Reserveer uw plekje bij een van de trainers of kom langs bij de balie van FysioExpert.

Woensdag

17:10 – 18:00

Diëtiste inloopspreekuur

Traint u fanatiek maar weet u niet zeker of uw voedingspatroon hierbij past? Of heeft u een vraag over voeding? Als lid van HealthTime kunt u gratis gebruik maken van het inloopspreekuur van de diëtiste van FocusVoeding.

Stuur een mailtje naar irene@focusvoeding om een GRATIS afspraak te maken

2e dinsdag van de maand

17:00 – 18:00

Wat onze klanten zeggen

Het personeel heeft een scherp, corrigerend oog. De trainers hebben mij geleerd om zelfstandig te trainen. Op het moment dat ik toch weer in een oud patroon verval, en dus verkeerd beweeg, zijn ze er als de kippen bij!

review healthtime tevreden sporter klant man pulley seated row

Henk

Dit is een superfijne sportschool die direct gelinkt is aan FysioExpert. Veel van de sporters die je ontmoet zijn doorgestroomd na afronding van een Fysiobehandeling.
De sfeer is echt geweldig mede door het enthousiasme van de begeleiders!!
Er staan bijzonder fraaie trainingsapparaten die na elk gebruik door de gebruiker gereinigd worden i.v.m. de hygiëne. Je wordt goed begeleid en gecoacht zodat je het maximale uit je training kunt halen en na afloop genieten van een heerlijk (gratis kopje koffie of thee)
Dit is met stip de beste sportschool die ik ooit hebt bezocht! Echt een aanrader!!

Gert via Google

De sfeer bij HealthTime is ontzettend fijn! Ik train samen met fanatieke leeftijdsgenoten en de trainers zorgen ervoor dat ik steeds veilig en doelgericht blijf sporten.

review healthtime tevreden sporter klant leg extension vrouw

Ineke

Vakkundige, motiverende en gepaste begeleiding door enthousiaste en zeer aardige medewerkers!

review healthtime tevreden sporter klant man squat

Nic

Goed sporten, voor een redelijke prijs. Ligt aan de bovenkant van de fitness markt. Persoonlijke begeleiding is aanwezig en kan op verzoek worden gebruikt.

Rob via Google

Het eerste wat mij opviel was dat de trainers jou bij naam kennen. Persoonlijke benadering staat ook bovenaan de pluspunten! Ook luisteren de trainers goed naar jouw doelen en hebben ze kennis van de mogelijkheden bij eventuele beperkingen m.b.t. bewegen.

Ingrid via Facebook