Neuroboksen

Wat is dat nou… NeuroBoksen?

“ Neuroboksen” is een nieuwe trainingsvorm voor mensen met neurologische aandoeningen zoals M. Parkinson, MS en CVA.

Verschillende studies tonen aan dat boksen de plasticiteit van het brein verbeterd, neurologische symptomen verminderd en de fysieke achteruitgang kan vertragen.

De boks training duurt 1 uur, waarbij eerst uiteraard een goede warming-up gedaan wordt. De training bestaat uit een combinatie van kracht, conditie, balans, lenigheid, dubbeltaken en natuurlijk bokstraining onder begeleiding van een fysiotherapeut van FysioExpert (gespecialiseerd in neurologie) en bokstrainer vanuit HealthTime! Naast het boksen wordt er ook aandacht besteed aan de traptechniek.

In verband met de veiligheid wordt eerst een intake gedaan. De intake is met een gespecialiseerde fysiotherapeut. De therapeut brengt alle gevaren goed in kaart zodat hier rekening gehouden kan worden met het boksen. Mocht boksen net te pittig zijn, kan de therapeut altijd een begeleidend traject starten waarna het boksen weer opgepakt kan worden!

Neem vrijblijvend contact met ons.
Bewegen moet leuk zijn!

Met het groepslessen abonnement kunt u onbeperkt mee doen aan de HealthTime groepslessen

Wilt u naast de groepslessen ook fitnessen? Neem dan een combi-abonnement en ervaar de vrijheid van het vrije fitness en de motiverende groepslessen!

Bekijk al onze abonnementen

2 jaar

€31,-

per maand

1 jaar

€35,-

per maand

6 maanden

€37,-

per maand

1 maand

€41,-

per maand