Frisse neus halen…? Lekker OUTDOOR trainen!

✅ De OUTDOOR lessen zijn 50 minuten;
✅ Voordat u mee kan doen met de OUTDOOR les dient u zich aan te melden via het ledenportaal of via de EPASS sportapp.

Mocht de les vol zijn, dan kan u zich inschrijven voor de “wachtlijst”.

✅ Kom niet te vroeg naar sportvereniging Olympia, 5 minuten voor de starttijd is voldoende;
✅ Kom, waar mogelijk, alleen;

TIP: Als u meerdere laagjes kleding aantrekt heeft u het nooit koud! U kunt “spelen” met de temperatuur. 

✅ Heeft u zich aangemeld, maar kunt u toch niet deelnemen? Schrijf u dan uit voor de desbetreffende les via het ledenportaal of via de EPASS sportapp zodat we iemand op de “wachtlijst” kunnen uitnodigen!

Locatie OUTDOOR Lessen

Sportvereniging Olympia Haarlem
Henk van Turnhoutpad 1
2034 JL Haarlem

We verzamelen bij de fietsenstalling waar de trainer jullie op zal halen voor de OUTDOOR groepsles. Mocht het regenen, zorg dan voor een paraplu!
Tijdens de training hebben wij een oplossing voor regen of sneeuw.

Faciliteiten…

De kleedkamers blijven tot nader order gesloten. U kleedt zich thuis zo veel mogelijk om. Wij snappen heel goed dat u ervoor kiest om op uw buitenschoenen naar HealthTime toe te komen. Wissel deze wel eventjes om voor uw binnenschoenen voordat u begint met trainen. Voor uw waardevolle spullen kunt u gebruiken maken van de speciaal geplaatste lockers in de HealthTime zaal. Let wel, deze zijn niet groot, dus laat zo veel mogelijk spullen thuis!

De koffiecorner heeft plaatsgemaakt voor een tweetal apparaten. Gezellig koffiedrinken of water uit de machine pakken zit er dus helaas even niet in. Neem uw waterfles of bidon alvast gevuld mee vanaf huis.

Toilet gebruik is wel mogelijk. In de trainingszaal zijn zowel een dames- als een herentoiletaanwezig. Advies is wel om hier zo min mogelijk gebruik van te maken.

Inschrijven…

Alle inschrijvingen gaan via ons ledenportaal!

  • LIVE groepslessen
  • OUTDOOR groepslessen

Voor het aanmelden heeft u inloggegevens nodig. Sommige sporters hebben deze inloggegevens al regelmatig gebruikt voor het inloggen op onze APP, met deze gegevens kunt u ook inloggen op ons ledenportaal.

Schrijf u nu direct in!

Heeft u geen inloggegevens? Klik dan op onderstaande link en druk op de knop “wachtwoord vergeten”. Vul nu het e-mailadres in waarop u de HealthTime NIEUWSFLITS ontvangt. Dit is het e-mailadres wat bij ons bekend is en aan uw lidmaatschap gekoppeld staat. U ontvangt op dit e-mailadres uw nieuwe wachtwoord.

Vraag uw inloggegevens op...

Looproutes

In verband met het aantal personen in ons pand hebben wij ervoor gekozen om voor zowel de vrije fitness als de INDOOR groepslessen een aparte looproute aan te houden.

Bekijk onze filmpjes omtrent de looproutes goed zodat u weet hoe u op de verzamelpunten kunt komen! 

  • Vrije fitness: verzamelpunt achter ons gebouw, bij de nooduitgang;
  • Sportief wandelen: verzamelpunt voor de hoofdingang;
  • OUTDOOR groepslessen: Olympia Haarlem.

U zal door de trainers worden opgehaald op de verzamelpunten en samen richting de sportlocatie lopen!

Belangrijk: zorg dat u altijd op minimaal 1.5 meter afstand van elkaar wacht. Laat genoeg ruimte over voor mensen om te passeren.