Faciliteiten…

De kleedkamers zijn beperkt te gebruiken. De douches blijven buiten gebruik. U kleedt zich thuis zo veel mogelijk om. Wij snappen heel goed dat u ervoor kiest om op uw buitenschoenen naar HealthTime toe te komen. Wissel deze wel eventjes om voor uw binnenschoenen voordat u begint met trainen. Voor uw waardevolle spullen kunt u gebruiken maken van de speciaal geplaatste lockers in de HealthTime zaal. Let wel, deze zijn niet groot, dus laat zo veel mogelijk spullen thuis!

De koffiecorner heeft plaatsgemaakt voor een tweetal apparaten. Gezellig koffiedrinken of water uit de machine pakken zit er dus helaas even niet in. Neem uw waterfles of bidon alvast gevuld mee vanaf huis.

Toilet gebruik is wel mogelijk. In de trainingszaal zijn zowel een dames- als een herentoiletaanwezig. Advies is wel om hier zo min mogelijk gebruik van te maken.

Inschrijven…

Alle inschrijvingen gaan via ons ledenportaal!

  • LIVE groepslessen
  • OUTDOOR groepslessen

Voor het aanmelden heeft u inloggegevens nodig. Sommige sporters hebben deze inloggegevens al regelmatig gebruikt voor het inloggen op onze APP, met deze gegevens kunt u ook inloggen op ons ledenportaal.

Schrijf u nu direct in!

Heeft u geen inloggegevens? Klik dan op onderstaande link en druk op de knop “wachtwoord vergeten”. Vul nu het e-mailadres in waarop u de HealthTime NIEUWSFLITS ontvangt. Dit is het e-mailadres wat bij ons bekend is en aan uw lidmaatschap gekoppeld staat. U ontvangt op dit e-mailadres uw nieuwe wachtwoord.

Vraag uw inloggegevens op...

Looproutes

In verband met het aantal personen in ons pand hebben wij ervoor gekozen om voor zowel de vrije fitness als de INDOOR groepslessen een aparte looproute aan te houden.

Bekijk onze filmpjes omtrent de looproutes goed zodat u weet hoe u op de verzamelpunten kunt komen! 

  • Vrije fitness: ingang achter ons gebouw, bij de nooduitgang;
  • Sportief wandelen: verzamelpunt voor de nooduitgang (buiten) bij HealthTime.