Hoe gaat het sporten vanaf maandag 29 november 2021?

Persconferentie 26 november…

Ook wij zaten weer aan de buis gekluisterd en zijn heel erg blij dat wij gewoon open mogen blijven en jullie kunnen blijven sporten! Weliswaar wat aangepast, maar het is geen totale sluiting!

Wij gaan het vanaf vandaag, maandag 29 november, op deze manier doen.

Sporten in HealthTime kan van maandag t/m vrijdag van 07.00u tot 17.00u. In het weekend zijn jullie welkom op zaterdag EN extra op zondag van 09.00u tot 17.00u. Er zal ruimte zijn voor 20 trainende leden per uur en er komt een aangepast groepslessenrooster voor het binnen en buiten sporten onder begeleiding. Georganiseerde buitenlessen zijn toegestaan voor 4 deelnemers, exclusief de trainer, met 1,5m afstand. Daar zullen wij gretig gebruik van maken.

Voor alle leden geldt dat u aan alle activiteiten mee mag doen. Dus doet u normaal mee met een les, kom dan eens gezellig bij ons vrij trainen. Traint u normaliter alleen met apparaten? Nu is er de kans om bijvoorbeeld ook eens een les te volgen. Alles heeft zo z’n voordelen.😉 Het blijft nog steeds van belang dat u uw QR-code meeneemt én dat u zich voor elke training of les inschrijft. Denk daarnaast ook aan de basisregels. Kom binnen met een mondkapje (deze mag af tijdens het trainen), desinfecteer uw handen, maak uw apparaat na gebruik schoon, schud geen handen en houd 1,5 meter afstand.

Wij gaan er nog steeds én steeds weer voor om iedereen fit en vitaal te houden!

Let’s beat this together!

Bekijk onze nieuwsbrief, schrijf u in en ontvang alles in uw mail! 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief… of kijk in ons “nieuwsbrief archief”