Ons stappenplan vooruit vanaf 25 september

Een stap vooruit…

Vanaf 25 september verdwijnt landelijk de 1.5m regel. Voor velen, inclusief ons, een zeer spannende stap vooruit. Deze nieuwe maatregel heeft uiteraard ook invloed op ons trainingscentrum en onze fysiotherapiepraktijk. Het doel blijft om zowel voor onze sporters, onze patiënten en onze collega’s een prettige en veilige omgeving te creëren.
Net als de overheid kiezen wij ervoor, i.v.m. bovengenoemde redenen, om HealthTime en FysioExpert gefaseerd te openen. Hieronder treft u een overzicht van deze gefaseerde openstelling. Uiteraard houden wij de ontwikkelingen omtrent COVID in de gaten en houden wij een slag om de arm om bepaalde versoepelingen eventueel uit te stellen.

Boek direct een uur fitness!

Ons stappenplan!

Maandag 27 september:
– Het inschrijven voor de vrije fitness gaat van 15 naar 20 leden per moment en zal gelden tussen 07.00u -12.00u en 18.00u-21.00u. Daartussen kunt u dus gewoon naar binnen zonder aanmelden, maar houden wij uiteraard het aantal van 20 trainende leden in de gaten.
– Het aantal deelnemers voor de binnenlessen gaat van 8 naar 10 deelnemers (Inschrijven blijft van belang ;)).
– De looppijlen, stickers en scheidingslijnen gaan van de grond en wij vertrouwen er uiteraard op dat iedereen elkaar de ruimte blijft gunnen. De trainingsvakken in de vrije ruimte blijven wel aanwezig.

Maandag 4 oktober:
– Het outdoor rooster stopt en de groepslessen HIIT, Boksfit en functional performance gaan vanaf maandag 4 oktober weer naar binnen (10 deelnemers per les).

Maandag 18 oktober:
– De kleedkamers worden weer volledig in gebruik genomen, inclusief de douches.
– Fysiotherapeuten en patiënten kunnen tussen 12.00u en 17.00u gebruik maken van de trainingszaal van HealthTime.

Hoe moet ik ook alweer inschrijven...

Wat verandert er nog even niet…

De huidige (nood)ingang van HealthTime blijft actief. Wij hopen u dit kalanderjaar nog te kunnen verrassen door de officiële ingang weer in gebruik te nemen. Zoals u weet kunt u altijd gebruikmaken van de lift als hier een medische reden voor is. Wij vragen u om zich dan wel even bij de balie van de fysiotherapie te melden. Onze collega of een trainer neemt u dan mee naar de trainingszaal.
De koffiecorner blijft dit kalenderjaar nog buiten gebruik. Ook hier hopen wij u in de toekomst weer blij te kunnen maken met een lekker kopje koffie.

Wij willen u bedanken voor al het begrip en de kritische vragen van de afgelopen periode. Laten wij er samen voor zorgen dat het trainen bij HealthTime veilig en een succes blijft!

Bekijk de nieuwsbrief, schrijf u in en ontvang alles in uw mail! 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief… of check ons “nieuwsbrief archief”