Voorjaar 2023 openingstijden feestdagen

Voorjaar 2023, aangepaste openingstijden feestdagen!

In het voorjaar van 2023 zijn wij zoals u van ons gewend bent, op onderstaande feestdagen open van 09.00-13.00 uur. Startend met 2e Paasdag! Kunt u gelijk uw paasontbijt en de genuttigde paaseitjes verbranden bij HealthTime. Komt u ook lekker trainen?

  • Maandag 10 april – 2e Paasdag
  • Donderdag 27 april – Koningsdag
  • Donderdag 18 mei – Hemelvaartsdag
  • Maandag 29 mei – 2e Pinksterdag

Op deze feestdagen zullen er geen groepslessen gegeven worden.

Het inloopspreekuur van de diëtiste

HealthTime werkt al enige tijd samen met Focus Voeding en roept speciaal voor onze leden het gratis inloopspreekuur weer in het leven. Want wat is nu ‘de juiste’ voeding en wat is er nu wel gezond of niet gezond? Er wordt via verschillende kanalen zoveel informatie de wereld in geslingerd, dat het soms onoverzichtelijk is. Over het algemeen snapt iedereen heus wel de basis, maar toch bereikt men niet altijd een gewenst resultaat als het gaat om afslanken of juist aankomen.

Collega Karen Brouwer zal elke 3e vrijdag van de maand tussen 11.00-12.00 uur klaarstaan om al uw vragen te beantwoorden. Het gaat hier om een korte screening van 15 minuten die wellicht voortgezet kan worden in een consult. Dat zult u verder samen met Karen invulling geven.

Om het overzichtelijk te houden, vragen wij u middels ons ledenportaal of via de app een afspraak te maken. Dit gaat op dezelfde manier als het inschrijven van een groepsles. Lukt het inschrijven niet? Vraag de trainers om hulp.

Bekijk onze nieuwsbrief, schrijf u in en ontvang alles in uw mail! 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief… of kijk in ons “nieuwsbrief archief”