Tijdelijk sluiten per 15 december 2020…

⚠️ Sluiten… Het kan u bijna niet ontgaan zijn, maar helaas ook HealthTime heeft per vandaag opnieuw de deuren moeten sluiten tot en met 19 januari. ⚠️

Deuren sluiten is niet gelijk stoppen… Uiteraard gaan wij weer ons stinkende best doen om u in deze periode uit te blijven dagen middels LIVE groepslessen en andere vormen van trainingen. Vergeet hierbij natuurlijk niet de al bestaande ‘Workout bibliotheek’ op onze website. Hier staan al tal van lessen en trainingsschema’s die u kunt gebruiken.

Hieronder treft u het live groepslessenrooster. Het enige wat u hiervoor nodig heeft is een mogelijkheid tot het gebruik van Microsoft Teams.

Mocht u mee willen doen met een van de bovenstaande groepslessen is het van belang dat u zich inschrijft via ons ledenportaal. Dit is op dezelfde wijze als in november.

Klik hier en schrijf u direct in!

Mocht u niet meer weten hoe dit gaat? ⁉️
Klik dan op onderstaande link voor de uitleg! ✅

Hoe kan ik me inschrijven voor de LIVE groepslessen tijdens de 2e lock-down?

Bekijk onze nieuwsbrief, schrijf u in en ontvang alles in uw mail! 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief…

Het personeel heeft een scherp, corrigerend oog. De trainers hebben mij geleerd om zelfstandig te trainen. Op het moment dat ik toch weer in een oud patroon verval, en dus verkeerd beweeg, zijn ze er als de kippen bij!

review healthtime tevreden sporter klant man pulley seated row

Henk

Dit is een superfijne sportschool die direct gelinkt is aan FysioExpert. Veel van de sporters die je ontmoet zijn doorgestroomd na afronding van een Fysiobehandeling.
De sfeer is echt geweldig mede door het enthousiasme van de begeleiders!!
Er staan bijzonder fraaie trainingsapparaten die na elk gebruik door de gebruiker gereinigd worden i.v.m. de hygiëne. Je wordt goed begeleid en gecoacht zodat je het maximale uit je training kunt halen en na afloop genieten van een heerlijk (gratis kopje koffie of thee)
Dit is met stip de beste sportschool die ik ooit hebt bezocht! Echt een aanrader!!

Gert via Google

De sfeer bij HealthTime is ontzettend fijn! Ik train samen met fanatieke leeftijdsgenoten en de trainers zorgen ervoor dat ik steeds veilig en doelgericht blijf sporten.

review healthtime tevreden sporter klant leg extension vrouw

Ineke

Vakkundige, motiverende en gepaste begeleiding door enthousiaste en zeer aardige medewerkers!

review healthtime tevreden sporter klant man squat

Nic

Goed sporten, voor een redelijke prijs. Ligt aan de bovenkant van de fitness markt. Persoonlijke begeleiding is aanwezig en kan op verzoek worden gebruikt.

Rob via Google

Het eerste wat mij opviel was dat de trainers jou bij naam kennen. Persoonlijke benadering staat ook bovenaan de pluspunten! Ook luisteren de trainers goed naar jouw doelen en hebben ze kennis van de mogelijkheden bij eventuele beperkingen m.b.t. bewegen.

Ingrid via Facebook