nieuwe apparatuur

Nieuwe apparatuur

Soms is er een tijd van komen en een tijd van gaan en de tijd van gaan is gekomen voor onze verouderde cardio apparatuur.

Het waren mooie jaren, maar de koek is op en het onderhoud op onze cardio apparatuur werd steeds intensiever. Wij hebben daarom de keuze gemaakt om een spiksplinternieuwe cardiolijn met fietsen, loopbanden en crosstrainers aan te schaffen.

eco-powr elite sportsart nieuwe apparaten healthtime eco modern fitness sportschool

De verwachting is dat deze nieuwe apparaten in de laatste week van deze maand geleverd worden. Wij hoeven u niet te vertellen hoe blij wij hiermee zijn en hopen dat dit voor nog meer trainingsmotivatie gaat zorgen.
Een leuk detail is, dat zowel de fietsen als de crosstrainers geen stroom vragen, maar opwekken en teruggeven aan het elektriciteitsnet. Zo kan bijvoorbeeld de loopband gebruikmaken van de opgewekte energie van de fietsen en crosstrainers. Hoe mooi is dat?

Naast onze nieuwe cardio apparaten zullen ook nieuwe bumperplates tot en met 20 kg. (gewichtsschijven) en losse dumbells tot en met 25 kg. geleverd worden. Al met al een hele mooie ontwikkeling binnen ons Sportcentrum!

De trainers staan uiteraard klaar om u uitleg te geven en u op weg te helpen met uw training.

Bekijk onze nieuwsbrief, schrijf u in en ontvang alles in uw mail! 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief… of kijk in ons “nieuwsbrief archief”