(her)opening HealthTime op 19 mei
vooruit openen healthtime sportschool fitness

Daar gaan we dan, we openen onze deuren weer!

Yes, we mogen nu echt weer! Vanaf aanstaande woensdag 19 mei om 07.00 uur (her)openen wij de deuren van HealthTime!

Inschrijven kan vanaf nu via ons ledenportaal of via de “mijn club app” welke te vinden is in de App-Store of Andriod play-Store.

Boek direct een uur fitness!

Boek uw uurtje fitness…

Het inschrijven voor het individueel trainen zal gelden tussen 07.00-12.00 uur en 14.00-21.00 uur. (Weet u niet meer hoe dit moet, klik dan hier en bekijk de handleiding!)

Wilt u zich dus niet inschrijven, dan kunt u tussen 12.00-14.00 uur vrij binnenlopen. Het kan echter wel zo zijn dat er dan al 15 leden aanwezig zijn. Helaas zullen wij de deur dan moeten sluiten.

Belangrijk is wel dat alle leden van HealthTime via de nooddeur aan de achterzijde van het Boerhaavepand binnenkomen. Voor de leden die slecht ter been zijn en de lift moeten nemen, wordt uiteraard een uitzondering gemaakt. Kom alstublieft niet te vroeg en gun elkaar de ruimte om binnen te komen en om weg te gaan.

Alleen samen openen we HealthTime weer veilig!

Hoe moet ik ook alweer inschrijven...

Even opfrissen…

Zoals verwacht zijn er ook deze keer enkele richtlijnen opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan het inschrijven om te sporten met een maximum van 15 leden per uur. Bij dit aantal kunnen wij voor alle aanwezige leden genoeg ruimte waarborgen. Ook nu pakt u na binnenkomst een schoonmaakflesje die u tijdens de gehele training gebruikt om uw gebruikte apparaat en materiaal te reinigen.

OUTDOOR blijft…

Omdat wij veel goede reacties gekregen hebben op onze outdoor workouts, zal er ook een blijvend outdoor rooster zijn (en jaja…. inclusief sportief wandelen).

De groepsgrootte voor de buitenlessen zal per die dag naar 30 deelnemers gaan. Er is immers ruimte genoeg op het mooie sportcomplex van Olympia Haarlem.

De groepslessen (Yoga, Pilates en Functional Performance) zullen voorlopig nog via Teams gegeven worden. Hier verandert dus nog weinig.

bekijk hier het huidige LIVE en OUTDOOR lesrooster

Bekijk de nieuwsbrief, schrijf u in en ontvang alles in uw mail! 

Bekijk hier onze laatste nieuwsbrief…