LET OP!

In de zomerperiode kan het lesrooster PER WEEK verschillen.

Wij proberen alle lessen zoveel mogelijk door te laten gaan op de normale tijden. Mochten er lessen toch tijdens de vakantieperiode vervallen, dan zal dit via het inschrijfsysteem in het ledenportaal aangegeven worden. Deze is dus leidend ten opzichte van het standaard lesrooster. Én bij vragen weten jullie ons te vinden…Heeft u twijfels? Bel ons op!

Wij hebben ontzettend veel zin om samen met jullie OUTDOOR en INDOOR te gaan trainen, maar het is wel noodzakelijk dat we een strak protocol hanteren!

Wij willen jullie dus vragen om dit goed door te nemen en de regels krachtig na te streven.

#Letsbeatthistogether

Blijf thuis als u één van de volgende klachten hebt;

Neusverkoudheid, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 graden) of indien dit geldt voor een van uw gezinsleden dan wel huisgenoten.

Heeft u twijfels? Bel ons op!

Groepslesrooster per 1 juli 2020

De spelregels…

 • U kunt alleen deelnemen aan een training, als u zich heeft ingeschreven via het ledenportaal;
 • Zorg dat u niet te vroeg bent, 5 min voor aanvang is meer dan genoeg;
  • indien u met de auto bent, wacht even in de auto;
  • bent u op de fiets, fiets een extra rondje; gelijk een goede warming up!
 • Indien u op de fiets komt, welke de voorkeur heeft ivm warming up, dan graag de fiets in de desbetreffende fietsenstalling op het Olympia terrein plaatsen.
 • Kom alleen naar de locatie toe en wacht op 1.5 m van elkaar op de trainer bij de fietsenstalling;
 • De trainer komt de groep bij de fietsenstalling ophalen en neemt u mee richting de trainingslocatie;
 • Neem uw eigen fles/bidon met water en je eigen handdoek mee
 • Kom in outdoor sportkleding. Doe eventueel laagjes aan, die u naarmate u het warmer krijgt uit kunt doen. Liever te warm dan te koud!
 • Houdt u tijdens de training aan de instructies van de trainer;
 • De training zal +/- 45 minuten duren.

Heeft u zich aangemeld, maar kunt u toch niet deelnemen? U kunt zich afmelden via het ledenportaal! Dan kunnen we dit plekje aan iemand anders aanbieden. 

OUTDOOR circuit

Dit is een medium-impact training.

De trainer zorgt wekelijks voor een gevarieerde training. Van circuit type-achtige training tot individuele groepstype training.

Denk hierbij aan de bekende squats, lunges, planken etc. Maar ook oefeningen met losse gewichtjes komen vaak voor. Tussentijds worden de handen met desinfectiemiddel schoongemaakt alvorens er met de volgende ronde gestart wordt. Omdat iedereen zijn eigen oefening doet, kunt u heel goed de intensiteit aanpassen naar elk gewenst niveau met behulp van de trainer natuurlijk.

Sportief wandelen

Dit is een low / medium-impact training.

Tijdens een sportieve wandeltocht wordt er op verschillende snelheden gewandeld. Naast de intervalblokken op snelheid, wordt er ook gelet op de looptechniek. Om de zoveel honderd meter zal er ook tijd besteed worden aan kracht en stabiliteit oefeningen om de looptechniek te bevorderen. Een goede looptechniek bespaart u eventuele klachten in de toekomst! Er wordt verzameld voor ons pand (buiten), op het ziekenhuisterrein, in het mooie natuurgedeelte wat in de buurt ligt. Met mooi weer een echte aanrader! En ook met slecht weer is er veel moois te ontdekken.

H.I.I.T training

Dit is een high-impact training.

Dit is een extremere variant van een outdoor circuit. Zware oefeningen in hoog tempo. Het doel is om uzelf helemaal ‘leeg’ te werken, máár met behoud van de kwaliteit van de beweging. De trainer controleert dit altijd en zal aanpassingen geven waar nodig.

BoksFIT

Dit is een medium / high-impact training.

Deze les geeft Simon sinds jaar en dag. Normaal gesproken werkt u met een buddy. Maar in de huidige situatie werkt iedereen op zijn eigen station de oefeningen af. Dit kunnen boks-techniek oefeningen zijn in combi met conditie oefeningen. Het zogenoemde “sparren” mag helaas nog niet. Er zal daarom heel veel aan de techniek gewerkt worden, goed voor de toekomstige lessen!

Locatie:

 • HealthTime | Boerhaavelaan 32a
  De sportief wandelen lessen starten voor de ingang van HealthTime.

LET OP: wacht buiten de hal op minimaal 1.5 meter afstand van elkaar. Zorg dat de overige bezoekers veilig het pand kunnen betreden en verlaten!

 • Sportvereniging Olympia Haarlem | Henk van Turnhoudpad 1
  Alle overige OUTDOOR lessen vinden plaats op het terrein van Olympia Haarlem.